Joan Manuel Serrat torna avui a Sant Cugat per celebrar 50 anys de carrera


  • Comparteix:

Serrat toca avui i demà al Teatre- Auditori

Serrat toca avui i demà al Teatre- Auditori

Joan Manuel Serrat ofereix un concert de repàs dels 50 anys de la seva trajectòria artística aquest divendres, a les nou del vespre, al Teatre-Auditori. El cantautor del Poble-sec oferirà temes estrella com 'Penélope', 'Me'n vaig a peu', 'Esos locos bajitos', 'Mediterráneo' i 'Paraules d'amor', entre altres. Serrat repetirà demà actuació a la mateixa hora i al mateix lloc en una actuació, que com la d'aquest divendres, té les entrades exhaurides.

Una tria de 600 composicions
Enguany es compleixen 50 anys de la primera aparició artística de Serrat en públic. En concret, va ser el 18 de febrer de 1965 a l'estudi Toreski de Ràdio Barcelona durant el programa matinal Radioscope. D'entre les 600 cançons que formen part del seu cançoner, Serrat n'ha triat 50 per publicar l'àlbum 'Antología desordenada', que és el que presenta aquest divendres i dissabte en un concert d'una hora i mitja de durada.

Serrat ja va actuar fa sis anys al Teatre-Auditori en un concert que va omplir l'equipament municipal. Al febrer del 2009, Color Dansa va oferir al mateix espai un espectacle basat en les cançons del cantautor.

Els concerts de Serrat són el tret de sortida de la programació del Teatre-Auditori, que seguirà el dissabte 26 de setembre amb l'obra 'Idiota', de Jordi Casanovas.

Cugat.cat oferirà un vídeo-resum de l'actuació de dissabte de Serrat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.