Serrat ofereix avui un repàs de la seva carrera musical al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Serrat, abans d'un concert / Foto: Web oficial de l'artista

Serrat, abans d'un concert / Foto: Web oficial de l'artista

Joan Manuel Serrat ofereix aquest dissabte al vespre un segon concert al Teatre-Auditori per repassar 50 anys de trajectòria artística. El cantautor del Poble-sec tornarà a omplir l'equipament municipal, tal com ha fet aquest divendres.

Tria de composicions per repassar mig segle de música
Serrat tocarà temes emblemàtics com 'Penélope', 'Me'n vaig a peu', 'Esos locos bajitos', 'Mediterráneo' i 'Paraules d'amor', entre altres. Són algunes de les 50 cançons que conformen la tria que l'artista ha fet per publicar el disc 'Antología desordenada', la gira del qual l'està portant per escenaris de tot el món.

Al marge dels concerts d'aquest cap de setmana, Serrat ja va actuar fa sis anys al Teatre-Auditori en una cita que va omplir l'equipament municipal. Al febrer del 2009, Color Dansa va oferir al mateix espai un espectacle basat en les cançons del cantautor.

Els concerts d'aquest divendres i dissabte són el tret de sortida de la programació del Teatre-Auditori, que seguirà el dissabte 26 de setembre amb l'obra 'Idiota', de Jordi Casanovas.

Cugat.cat publicarà un vídeo-resum de l'actuació d'aquest dissabte de Serrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.