L'Ajuntament avala la reducció de cinema en VOS a Cinesa


  • Comparteix:

Cinesa i Ajuntament han decidit adaptar la iniciativa al públic

Cinesa i Ajuntament han decidit adaptar la iniciativa al públic

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, afirma que la reducció de sessions en versió original als cinemes Cinesa, que al novembre es va convertir en el primer establiment de la cadena a l'Estat espanyol en oferir íntegrament VOS, busca adaptar la proposta a la demanda existent. Fortuny assegura que ha estat una decisió consensuada entre l'empresa i el consistori i que està oberta a noves modificacions en funció del públic.

L'Ajuntament i Cinesa tenen signat un conveni de col·laboració que permet, segons Fortuny, flexibilitzar l'oferta de l'equipament i això és el que s'ha fet amb la reducció de la versió original a només la franja de les vuit del vespre.

La tinenta d'alcalde ha assenyalat que sovint no s'omplien les sales i per això s'han adaptat la modalitat de les projeccions a la situació. Assegura que la proposta de cinema en versió original continua com un segell distintiu del municipi.

Carmela Fortuny

Això continua com una marca de Sant Cugat. Moltes vegades les sales estaven buides i per això adeqüem el producte a la demanda. Molt públic demanava la versió doblada.


En cas que creixi la demanda de pel·lícules en versió original, es pot augmentar el nombre de projeccions en aquesta modalitat, ha dit Fortuny.

El canvi, que es va fer al juny, no afecta el Cicle de Cinema d'Autor i Clàssic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.