'Ma ma', amb Penélope Cruz i Luis Tosar, principal estrena de la cartellera


  • Comparteix:

Penélope Cruz es posa a la pell d'una dona que pateix càncer de pit a 'Ma ma' / Foto: Tràiler

Penélope Cruz es posa a la pell d'una dona que pateix càncer de pit a 'Ma ma' / Foto: Tràiler

La pel·lícula protagonitzada per Penélope Cruz, 'Ma ma', és la principal estrena d'aquesta setmana als dos cinemes santcugatencs. A més, Yelmo projectarà el llargmetratge de terror i suspens 'La visita' i la comèdia d'acció 'American Ultra'.

'Ma ma'
Penélope Cruz i Luis Tosar es posen a les ordres del director basc Julio Medem a 'Ma ma'. Cruz és Magda, una mestra que està a l'atur i a qui diagnostiquen un càncer. Quan coneix la terrible notícia, Magda recorre tota la vida que porta dins. La seva lluita valenta i optimista farà possible que ella i el seu entorn més íntim visquin escenes d'humor i delicada felicitat.



'La visita'
M.Night Shyamalan, director de pel·lícules com 'El sexto sentido', 'Señales' i 'El bosque', porta el toc de terror i suspens a la cartellera d'aquesta setmana. Ho fa amb 'La visita', una pel·lícula que explica la història d'una mare que deixa els seus dos fills a la granja dels seus avis, a Pennsilvània, durant un cap de setmana. Els nens descobriran que l'anciana parella està involucrada en quelcom inquietant.



'American Ultra'
Kristen Stewart torna a la gran pantalla amb la comèdia d'acció 'American Ultra'. Mike Howell (Jesse Eisenberg) és un jove que no té cap motivació i que viu amb la seva parella (Kristen Stewart) a una ciutat petita i avorrida dels EUA. Un dia, la seva vida fa un tomb de 180 graus quan el passat de Mike torna a sorgir i el converteix en el blanc d'una operació d'alt secret del govern nord-americà.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.