Sant Cugat celebra els 40 anys del musical 'The Rocky Horror Picture Show'


  • Comparteix:

'The Rocky Horror Picture Show' es va estrenar fa 40 anys / Foto: Creative Commons

'The Rocky Horror Picture Show' es va estrenar fa 40 anys / Foto: Creative Commons

Els santcugatencs poden celebrar el 40è aniversari del musical 'The Rocky Horror Picture Show' aquest dijous, a tres quarts de vuit, als cinemes Cinesa de la ciutat. Per aquesta efemèride, la sala connectarà amb el Playhouse Theatre de Londres per retransmetre en directe el que es considera un dels millors musicals de rock del món. L'autor del musical, Richard O'Brien, que ja va participar com actor a l'adaptació cinematogràfica de la producció, torna a pujar sobre l'escenari per interpretar el paper de narrador.



Escrita pel neozelandès Richard O'Brien, 'The Rocky Horror Picture Show' explica la història de Brad i Janet, una jove parella recent promesa que, després de patir una avaria al cotxe en una nit de tempesta, busca ajuda a un castell. Es tracta de la mansió del Dr. Frank-N-Furter, un excèntric científic transvestit que està celebrant amb els seus pintorescs amics 'La Convenció Anual Transsilvània'. Aprofitant la visita, el doctor ensenya a la parella la seva última creació, un atractiu home ros de nom Rocky.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.