Classes de bateria i un servei de logopèdia, novetats del curs de l'EMV


  • Comparteix:

El nou curs de l'EMV arriba carregat de novetats / Foto: EMV

El nou curs de l'EMV arriba carregat de novetats / Foto: EMV

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) ha començat el curs 2015 - 2016 amb la incorporació al pla educatiu de l'assignatura de bateria i l'obertura d'un servei de logopèdia. L'augment de sessions del projecte de la Coral de l'EMV i la incorporació de la figura del pianista acompanyant són altres novetats d'aquest curs que aposta per la consolidació de les principals línies d'acció dels darrers anys.

L'oferta docent, la comunicació amb els alumnes i els mitjans de comunicació i l'ampliació del seu paper com a agent cultural de referència a Valldoreix són les principals línies d'acció que es planteja l'EMV per aquest curs 2015-2016. A banda de la consolidació del projecte de la Coral de l'EMV, amb més sessions i un pianista acompanyant, la incorporació al pla educatiu de l'assignatura de bateria i l'obertura d'un servei de logopèdia són les grans novetats de l'oferta docent del centre.

Pel que fa a la comunicació, l'escola està remodelant el seu web i hi incorporarà l'eina de calendari. A més, augmenta la seva presència a les xarxes socials amb comptes de Twitter, Facebook i YouTube.

A més, aquest serà també un curs de consolidació de l'escola com a espai de concerts, amb la segona edició del Cicle de Concerts, el concert de Festa Major, les actuacions de la Festa del Dia Internacional de la Música i la Sessió de Nit, entre altres.

Amb els intercanvis amb altres escoles de música d'arreu del país, les Orquestrades i les Colònies Musicals, l'EMV pretén donar-se a conèixer més enllà del municipi i defensar el model arreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.