Els Tallers Sílvia Servan i Gymel uneixen forces per oferir un curs de teatre musical


  • Comparteix:

Responsables del Taller de Teatre Sílvia Servan durant la roda de premsa de presentació

Responsables del Taller de Teatre Sílvia Servan durant la roda de premsa de presentació

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan i el Centre d'estudis musicals Gymel s'han unit per oferir un curs de teatre musical destinat a joves a partir de 14 anys. Aquesta és una de les novetats dels tallers teatrals que estrenarà el nou curs dissabte de la setmana vinent. L'entitat estarà present també enguany al Festival Butaka d'Olesa, a la Festa de Tardor, al Festival de Poesia i a la programació de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) que es farà al MUT del Casal TorreBlanca.

Les inscripcions per al curs de teatre musical ja estan obertes i es poden tramitar a l'escola Gymel, ubicada al carrer del Carme, que dirigeix el director d'orquestra i musicòleg Jordi Picorelli. El curs començarà el 15 d'octubre i té un preu de 100 euros al mes. Les classes es faran dos dies a la setmana amb una durada total de dues hores i mitja. Una de les responsables dels tallers, Marta Uxan, ha explicat que actualment hi ha una gran demanda a Sant Cugat d'aquest gènere.

Marta Uxan

La idea va sorgir perquè hi ha una demanda bastant gran de teatre musical i vam pensar que seria genial unir dues associacions i treballar conjuntament.


Programació de la nova temporada:

- Dissabte, 3 d'octubre: Espectacle inaugural que es farà per les diferents places de Sant Cugat i que duran a terme conjuntament alumnes i professors.

- Dissabte, 24 d'octubre: Participació al festival de teatre juvenil Butaka d'Olesa amb un grup de 12 joves d'entre 16 i 20 anys que interpretaran l'obra 'La casualitat'.

- Diumenge, 25 d'octubre: Participació a la Festa de Tardor amb un espectacle que faran al carrer els més petits dels tallers i que servirar per estrenar-se com a actors i actrius.

- Dissabte, 7 de novembre: Un grup d'adolescents que aglutina diversos alumnes dels Tallers de Teatre actuarà en el Festival de Poesia amb la representació 'Secrets de viva veu'.

- Entre el 18 d'octubre i el 24 de gener: Participació a la programació teatral del MUT del Casal TorreBlanca. La gran novetat serà l'estrena de la Lliga d'IMPRO: Improsionant!. Per apuntar-se a la lliga, cal fer un grup tres integrants i enviar un correu electrònic a info@tallersdeteatre.org

Actualment, els Tallers de Teatre Sílvia Servan tenen 150 inscrits repartits entre 13 grups d'infantil i quatre d'adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.