Presència santcugatenca a la nova temporada del Teatre Lliure


  • Comparteix:

Imatge del repartiment d''A teatro con Eduardo' / Foto: Teatre Lliure

Imatge del repartiment d''A teatro con Eduardo' / Foto: Teatre Lliure

Els actors santcugatencs Marta Angelat, Míriam Alamany, Carles Martínez, Jordi Bosch i Ramon Madaula estan presents a la nova temporada del Teatre Lliure. El repartiment local pujarà a l'escenari amb les obres 'Vilafranca', 'Maria Estuard', 'El Rei Lear' i 'A teatro con Eduardo'.

La primera a passar per l'escenari de Montjuïc serà Marta Angelat amb 'Vilafranca. Un dinar de festa major'. Es tracta de la tercera part de la trilogia de Jordi Casanovas sobre la identitat catalana després d''Una història catalana' i 'Pàtria'. El muntatge ja s'ha pogut veure al Teatre-Auditori, ja que és una coproducció dels Teatres Amics amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Estarà al Teatre Lliure del 5 al 29 de novembre.

Del 17 de desembre al 31 de gener 'El rei Lear' torna a instal·lar-se al Teatre Lliure amb Jordi Bosch i Ramon Madaula en el repartiment. El muntatge ha estat distingit amb el premi Ceres 2015 al millor espectacle.

Bosch i Madaula repeteixen del 30 de març a l'1 de maig a l'escenari de Montjuïc amb 'A teatro con Eduardo', dirigits per Lluís Pasqual. L'espectacle consta de dues obres d'Eduardo de Filippo. El primer acte d''Home i senyor' i sencera 'La gran il·lusió'. Es tracta d'una divertida immersió en l’art del teatre i la veritat de la ficció servida per una companyia de teatre i un il·lusionista.

La 'Maria Estuard' de Sergi Belbel porta Míriam Alemany i Carles Martínez a l'escenari de Gràcia del 5 de maig al 5 de juny. Una revisió d'aquest drama històric i polític que torna 25 anys després del muntatge de Josep Montanyès amb Anna Lizaran i Maife Gil. Ara ho fa amb Sílvia Bel com a Maria i Míriam Alamany com a Isabel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.