La literatura negra i la gastronomia es donen la mà al festival Sang Cugat


  • Comparteix:

El primer Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat, Sang Cugat, combinarà la gastronomia i la literatura d'aquest gènere en una iniciativa engegada per Edicions Xandri i Cal Temerari. L'espai autogestionat acollirà el festival que se celebrarà del 5 al 8 de novembre amb xerrades, reflexions sobre la crònica negra, actuacions musicals i presentacions de novetats literàries. L'organització espera que uns 25 escriptors d'arreu del país participin a la trobada, entre els quals estan confirmats Anna Maria Villalonga, Roser Cabré i Laura Díaz Roig.

Tot i que encara no s'ha publicat el programa , l'organització ha avançat algunes de les propostes, com una xerrada sobre dona i el gènere negre, i el 'menú matança' que oferirà la taverna de Cal Temerari.

Un dels responsables de la iniciativa, l'editor d'Edicions Xandri Joan Ramon Armadàs, ha explicat que l'objectiu del festival és que sigui un punt de trobada de la literatura negra catalana on es puguin presentar les novetats.

Joan Ramon Armadàs

Sang Cugat vol ser un punt de trobada de la novel·la negra catalana. Volem que s'hi presentin les novetats i que els escriptors entrin en contacte amb els lectors.


Des de Cal Temerari, Ignasi Bea ha explicat que la taverna de l'espai autogestionat estarà present al festival amb tasts gastronòmics i de vins negres, a més d'acollir els actes.

Ignasi Bea

La taverna de Cal Temerari farà que la gastronomia estigui present al festival, amb un menú de matança i un tast de vins.


Una desena d'entitats i organitzacions de la ciutat, entre elles les llibreries locals que ofereixen literatura negra, participaran en la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.