Els Tallers Sílvia Servan donen el tret de sortida del curs amb un espectacle


  • Comparteix:

Una versió anterior de l'espectacle inaugural dels tallers / Foto: Web dels Tallers de Teatre de Sílvia Servan

Una versió anterior de l'espectacle inaugural dels tallers / Foto: Web dels Tallers de Teatre de Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan, amb més de 20 anys de trajectòria a la ciutat, fan aquest dissabte el seu espectacle inaugural. El xou aplegarà alumnes i professors del centre que actuaran a les places de Lluís Millet, Doctor Galtés, Quatre Cantons i d'Octavià per donar la benvinguda al nou curs. L'espectacle començarà a dos quarts de sis a la plaça de Lluís Millet.

Una de les responsables dels tallers, Vera Giró, ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' que es tracta d'un espectacle de 10 minuts de durada on tots els participants tenen el seu minut de glòria. Giró també ha destacat que és l'únic espectacle de l'any que aplega alumnes i professors.

Vera Giró

És un espectacle de 10 minuts on tothom té el seu minut de glòria. La gràcia és que per una vegada alumnes i professors actuem plegats.


Programació de la nova temporada:
- Dissabte, 24 d'octubre: Participació al festival de teatre juvenil Butaka d'Olesa amb un grup de 12 joves d'entre 16 i 20 anys que interpretaran l'obra 'La casualitat'.

- Diumenge, 25 d'octubre: Participació a la Festa de Tardor amb un espectacle que faran al carrer els més petits dels tallers i que servirà per estrenar-se com a actors i actrius.

- Dissabte, 7 de novembre: Un grup d'adolescents que aglutina diversos alumnes dels Tallers de Teatre actuarà en el Festival de Poesia amb la representació 'Secrets de viva veu'.

- Entre el 18 d'octubre i el 24 de gener: Participació a la programació teatral del MUT del Casal TorreBlanca. La gran novetat serà l'estrena de la Lliga d'IMPRO: Improsionant!. Per apuntar-se a la lliga, cal fer un grup tres integrants i enviar un correu electrònic a info@tallersdeteatre.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.