Petits Camaleons espera unes 5.000 persones en la seva 4a edició


  • Comparteix:

Petits Camaleons continua aquest diumenge

Petits Camaleons continua aquest diumenge

El festival musical Petits Camaleons espera rebre uns 5.000 assistents aquest cap de setmana. Després de la primera jornada aquest dissabte, l'organització assegura que aquesta proposta situa Sant Cugat en el panorama musical català.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, creu que la iniciativa és una mostra més que 'Sant Cugat és una ciutat amiga de la infància' i considera Petits Camaleons una eina per apropar l'oci cultural als nens.

Cristina Paraira

Acostar els nens a tot l'ambient d'oci i cultura, però molt adaptat a ells. Fem una valoració positiva perquè creiem que dóna molta vida a la ciutat.


A més, Paraira ha explicat que el festival dóna feina a més de 120 persones, sobretot joves.

Els grups que han actuat durant el dissabte són: Els Pets, Ramon Mirabet, Blaumut, Cris Juanico, Sanjosex, Coriolà, The Crazycmos, Karaokesband Kids, Guillem Roma, Lluís Coloma, Senior, Riu, Pearson i Marion Harper.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.