Els Tallers Sílvia Servan treuen el teatre al carrer per inaugurar el curs


  • Comparteix:

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan han arrencat el curs aquest dissabte amb un espectacle al carrer que simulava un partit de futbol amb un final sorprenent. Els alumnes dels tallers infantils han representat l'obra a tres espais de la ciutat - la plaça de Lluís Millet, els Quatre Cantons i la plaça d'Octavià - i han aplegat una quarantena d'espectadors.

La representació teatral infantil va néixer fa set anys amb la intenció de fer visible la feina d'aquest tallers fora de l'espai físic del teatre. Un dels professors que ha participat al muntatge, Roger Casadellà, ha assenyalat que és una manera diferent de fer teatre.

Roger Casadellà

És una manera de compartir amb la gent que passeja el teatre. No s'ho esperen i s'enduen una sorpresa, és una manera divertida de passar la tarda.


Els participants han arribat a l'espectacle després d'haver-lo assajat únicament aquest matí i han comptat amb el suport de quatre professors, que dirigien els seus moviments sobre el rectangle de joc improvisat amb quatre banderoles. Finalment, el partit que simulava ser una lluita ferotge entre els dos equips ha acabat amb l'abraçada dels dos porters.

Els tallers de teatre per a adults també han tingut protagonisme aquest dissabte amb la representació de passatges de la història del Temerari, personatge que dóna nom a Cal Temerari, que ha acollit l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.