Torna el cicle de tastos-xerrades de vi de l'Ateneu i Vins Noé


  • Comparteix:

Un dels tastos anteriors

Un dels tastos anteriors

L'Ateneu reprèn aquest dijous les xerrades-tastos de vins amb cellers d'arreu del país. Mas Garcia Muret, de la denominació d'origen Costers del Segre, és la primera proposta d'aquesta iniciativa organitzada amb Vins Noé.

La resta de tastos del trimestre seran el 5 de novembre i el 3 de desembre. Hi participaran La Vinyeta (DO Empordà) i Vins de de Pedra (DO Conca de Barberà), tot i que l'ordre de la seva participació encara està per determinar.

Llista d'espera per participar-hi
A dia d'avui, ja s'han venut totes les places (32 a cada tast), però està oberta la llista d'espera. El preu per participar a cada tast és de sis euros la sessió i de 15, per les tres. En cas de ser soci de l'Ateneu, el preu és de quatre i de 10 euros, respectivament. Totes les sessions tenen lloc a dos quarts de vuit del vespre al local de l'Ateneu a la plaça de Pep Ventura.

Els tastos van començar l'abril del 2012 i, a l'espera de sumar els d'aquest trimestre, ja han passat 30 cellers i s'han tastat 120 vins. Des de l'inici, ha estat un projecte de l'Ateneu i Vins Noé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.