Els cinemes de Sant Cugat estrenen avui quatre pel·lícules


  • Comparteix:

Dustin Hoffman a 'El Coro'

Dustin Hoffman a 'El Coro'

La cartellera dels cinemes de Sant Cugat es renova aquest divendres amb quatre pel·lícules. 'El coro' i 'Pan: Viaje a Nunca Jamás' es podran veure als dos cines de la ciutat, mentre que a Yelmo, a més, també es projecta 'Golpe de estado' i 'Segon origen', aquest darrer en català.

'El coro'
La pel·lícula explica la història d'un noi rebel i solidari amb bastants problemes. Es queda orfe i es trasllada des de Texas a Nova York a una escola d'internament musical gràcies a l'ajuda d'un mecenes anònim. Tot i sentir-se fora de lloc, el noi decideix formar part del cor de l'escola, de molt prestigi. És llavors quan entra en conflicte amb el professor encarregat del grup que intenta treure el màxim d'ell i del seu costat més artístic.

La pel·lícula està dirigida pel canadenc François Girard i la protagonitzen Dustin Hoffman, Josh Lucas i Kathy Bates.

El film es podrà veure en versió doblada als dos cinemes de Sant Cugat. Cinesa el projectarà, a més, en versió original subtitulada al castellà en alguna de les sessions.



'Pan: Viaje a Nunca Jamás'
La pel·lícula, que està basada en la història de Peter Pan, està dirigida per Joe Wright, i protagonitzada per Levi Miller, Hugh Jackman i Garret Hedlund.

El film es podrà veure en versió doblada a Yelmo i en català a Cinesa.



'Golpe de estado'
La pel·lícula explica la història d'una família nord-americana que es trasllada a un país estranger per començar una nova etapa. La seva nova vida es veu alterada quan es troben enmig d'un cop d'estat al país asiàtic on viuen. És un thiller de suspens polític i social que mostra la lluita desesperada per passar desapercebuts en unes circumstàncies difícils.

És el tercer film dirigit per John Erick Dowdle. Owen Wilson, Pierce Brosnan i Lake Bell protagonitzen la història.



'Segon origen'
Aquest film català situa la història després d'un genocidi a la terra. La humanitat ha estat aniquilada per una força d'origen extraterrestre. És llavors quan els dos únics supervivents, l'Alba i el Dídac, es recuperen de la catàstrofe. Per sobreviure en aquest planeta hauran de començar de nou.

La pel·lícula la va començar a rodar Bigas Luna i, després de la seva mort, Carles Porta va reprendre la producció basada en l'obra de Manuel de Pedrolo 'Mecanoscrit del segon origen'.

El repartiment el formen Rachel Hurd-Wood, Ibrahim Mané i Sergi López.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.