'Cremats' de Roger Peña arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un dels moments de l'obra / Foto: Web del Teatre-Auditori

Un dels moments de l'obra / Foto: Web del Teatre-Auditori

L'obra de teatre 'Cremats', escrita i dirigida per Roger Peña, arriba aquest divendres al Teatre-Auditori en el que serà la primera prova del format Sala Cabaret de l'equipament santcugatenc. La representació, protagonitzada per Guillermo Toledo, començarà a les nou del vespre i té una durada d'una hora i 45 minuts. Els preus de les entrades oscil·len entre els 18 i els 26 euros, segons les diferents modalitats de descomptes.

'Cremats' és una comèdia sobre l'enveja, la rancúnia, la gelosia i l'ambició. L'obra se centra en la història de la Mònica, el Rashid, la Isabel i el Jordi, quatre personatges cremats per la vida que porten la seva rutina, la seva economia i les seves relacions de manera desastrosa. Tothom té un objectiu concret i, a partir dels respectius plans, començaran els embolics i cadascun d'ells descobrirà que està pitjor del que es pensava.

En to de comèdia esbojarrada i abordant temes d'actualitat, 'Cremats' toca de ple els problemes de la societat actual: la crisis, la doble moral, la incomunicació i les relacions mal portades. Fins i tot, el bilingüisme del text és també intencionat.

Sala Cabaret
Entre aquest divendres i el diumenge 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es convertirà en una Sala Cabaret. Aquesta funció i altres espectacles es podran veure prenent una copa dins el teatre i en un context diferent a les habituals butaques.

'Parlem de...'
Quan acabi la funció, els espectadors es podran quedar al teatre per participar a la iniciativa 'Parlem de...' amb el mateix Roger Peña i alguns dels artistes de la companyia. La intenció és parlar amb més profunditat de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.