Sant Cugat torna a ser escenari del Festival de Blues de Cerdanyola


  • Comparteix:

Cartell del festival

Cartell del festival

Sant Cugat acollirà un any més un dels concerts del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès. El protagonista serà Queralt Albiñana Blues amb una actuació dijous a les vuit del vespre al vestíbul del Teatre-Auditori amb entrada lliure.

L'actuació s'emmarca en la voluntat del festival d'arribar i col·laborar amb altres poblacions. Sant Cugat va participar per primera vegada en el festival de la ciutat veïna el 2013.

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha arrencat aquest divendres la 26a edició, que s'allargarà fins diumenge de la setmana vinent. El programa, que està organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola i la Comissió de Blues de Cerdanyola, inclou noms com el guitarrista Carvin Jones, considerat el successor de Jimi Hendrix; John Németh, guanyador del premi al millor àlbum de blues del 2015; i Myles Sanko, considerat el James Brown europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.