El cicle infantil de la XCCP estrena temporada amb un públic transformat


  • Comparteix:

La història de 'Puff, el drac màgic' ha estat l'encarregada d'obrir la temporada de tardor del cicle de teatre infantil de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) al barri de les Planes. Segons els organitzadors, la proposta ha aconseguit un dels objectius inicials: transformar el públic de barri per estendre's a tota la ciutat.

El Casal de les Planes ha estat l'escenari escollit per donar el tret de sortida del cicle 'Uaal·la' que organitza la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). La proposta, que va sorgir fa 13 temporades per apropar els espectacles als veïns de cada barri, ha aconseguit traspassar fronteres. Ho afirma la tècnica de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, Maria Ferriol que assegura que sempre s'omple la sala.

Maria Ferriol

Té molta acollida, sempre omplim la sala. Al prinicpi ens venia molt públic de les Planes però ara ja ve més gent dels altres districtes


Una trentena de pares, mares i infants s'han submergit en la màgica història de Puff i el seu amic, on també hi han intervingut pirates, taurons i fins i tot elefants parlants. Tant els pares com els nens s'han mostrat molt contents amb la proposta.

Participants

L'oferta cultural és la mateixa, al final. A l'escola també ens han dit de venir.


La primera part de la temporada, que s'estén fins al gener, compta amb cinc obres més. La primera, el diumenge 25 d'octubre, serà una adaptació d''El Quixot' visitarà el Casal de Mira-sol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.