La Mostra de Films de Dones de Barcelona farà parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma de 'Rastres de sàndal' / Foto: mostrafilmsdones.cat

Fotograma de 'Rastres de sàndal' / Foto: mostrafilmsdones.cat

La 23a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona portarà el programa itinerant 'Conegudes (també) a casa' a la nostra ciutat, on projectarà tres pel·lícules. A partir de la setmana vinent, les peces es podran veure a la Casa de Cultura amb entrada lliure i hi assistiran les cineastes que les han dirigit. La proposta, que arrencarà dimecres que ve a les set de la tarda amb 'Rastre de sàndal', té el suport de la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona.

Sessions a Sant Cugat
La primera pel·lícula que es projectarà és 'Rastres de sàndal', de Maria Ripoll, que explica la història d'una actriu índia d'èxit que decideix emprendre la cerca de la seva germana, de qui la van separar al néixer. Aquesta projecció es podrà veure dimecres de la setmana que ve a les set de la tarda.

La següent cita serà el 17 de novembre, també a les set de la tarda, i es podrà veure 'Empieza en ti', de Marta Vergonyós, que explica la història de quatre dones que s'han enfrontat a la violència masclista.

'L'esma del temps' tancarà el pas d'aquesta mostra per Sant Cugat el 15 de desembre a les set de la tarda. Aquesta pel·lícula, dirigida per Marta Saleta, Marta González i Alexandra Garcia-Vilà, és un documental que explica el trajecte de l'assemblea que governa el Figaró-Montmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.