La música d'Édith Piaf arriba avui a Teatre-Auditori amb 'Piaf! The show'


  • Comparteix:

Sant Cugat rep aquest dissabte l'espectacle que ret homenatge a Édith Piaf / Foto: Comedia

Sant Cugat rep aquest dissabte l'espectacle que ret homenatge a Édith Piaf / Foto: Comedia

El Teatre-Auditori se suma a la commemoració del centenari del naixement de l'artista francesa Édith Piaf amb la programació del concert teatralitzat 'Piaf! The show'. El muntatge es podrà veure aquest dissabte a les nou del vespre a la nova Sala Cabaret del Teatre-Auditori.

L'espectacle aproparà a l'espectador la vida i la trajectòria de la cantant, des dels carrers del barri de Belleville on va néixer fins a la seva consagració amb himnes com ara 'La vie en rose' i 'Non, je ne regrette rien'.

'Piaf! The show' és un viatge musical amb imatges inèdites de la icona francesa per l'època de 'La vie en rose'. És un espectacle audiovisual protagonitzat per Anne Carrere, amant de les cançons clàssiques franceses, que va ser seleccionada al càsting a París per ser Edith Piaf en aquesta obra. La cantant, Germaine Ricord, amiga íntima de Piaf, va quedar impressionada per la similitud de la veu de Carrere amb la de la cantant parisenca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.