El Correllengua arriba diumenge vinent i concentra les activitats en un sol dia


  • Comparteix:

Un detall del cartell del Correllengua

Un detall del cartell del Correllengua

El Correllengua del 2015 se celebrarà diumenge vinent a Sant Cugat i concentrarà tota l'activitat en un sol dia, després d'haver passat per un procés de redefinició. La plaça d'Octavià acollirà activitats de cultura popular, amb la col·laboració de diferents entitats, i un dinar popular amb espectacle de màgia i música en català.

El Correllengua, que va rebre el suport de l'Ajuntament al ple del setembre, vol promocionar l'ús de la llengua catalana i donar a conèixer la cultura tradicional. Aquest any s'ha optat per fer les activitats en un sol dia, diumenge, a diferència de l'any passat, que es van fer dijous, divendres i dissabte. A més, també es faran més d'hora, començaran a les onze del matí i acabaran a les del vespre.

La primera activitat serà l'exposició d'entitats de llengua i cultura catalanes. A dos quarts de dotze començaran les activitats infantils amb els Geganters i la Plataforma per la Llengua. Abans de dinar, a dos quarts d'una, serà el torn del Vermut de cultura popular amb el Grup Mediterrània i els Bastoners. A les dues, es farà la lectura del manifest del Correllengua 2015, seguit a un quart de tres, pel dinar popular amb actuació de màgia. Quan acabi, es farà una glossa improvisada.

Un concert de música en català a les sis de la tarda precedirà el final de festa amb els Gausacs i els Diables de Sant Cugat, que a partir de dos quarts de vuit del vespre tancaran les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.