Els Tallers de Teatre Sílvia Servan presenten un espectacle al Butaka d'Olesa


  • Comparteix:

Una imatge de la presentació d'aquest any dels Tallers de Teatre Sílvia Servan

Una imatge de la presentació d'aquest any dels Tallers de Teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan participen aquest dissabte a la Mostra Butaka de teatre juvenil d'Olesa de Montserrat. El grup presentarà un espectacle que ja tenien rodat abans de l'estiu en un festival que vol crear vincles entre grups de teatre juvenil de tot el territori.

La Mostra Butaka arriba a la seva 10a edició i estrena la modalitat de 'showcase', petits fragments d'espectacle per donar a conèixer grups de teatre als programadors. Precisament en aquest tipus de mostra, que començarà a les deu del matí, hi participarà el grup dels Tallers de Teatre Sílvia Servan amb una peça que van estrenar el juliol.

La professora del grup Vera Giró explica que han hagut d'adaptar l'obra.

Vera Giró

Aquesta peça la vam fer al juliol, vam estar de gira 10 dies. A partir de la idea de si tot depèn de la casualitat o depèn del destí vam muntar-ho en quatre dies. L'hem retallat per poder fer aquest espectacle de 10 minuts.


A més de donar-se a conèixer, el grup vol crear vincles amb altres formacions i plantejar-se, en un futur, organitzar un festival de teatre juvenil a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.