Els assajos del Ball de Gitanes començaran el 9 de novembre


  • Comparteix:

La Comissió del Ball de Gitanes posarà en marxa els assajos d'aquest any el dilluns 9 de novembre a les deu de la nit al vestíbul del Teatre-Auditori. El lema d'enguany és 'Si a les Gitanes has fotut la pota... ara posa-la on toca!' i el ball tindrà lloc el dissabte 6 de febrer a la plaça d'Octavià.

Els assajos seran els dilluns i dimecres de deu de la nit a dos quarts de dotze al vestíbul del Teatre-Auditori. A partir de mitjans de desembre, els assajos estaran orientats a repassar el ball de cara a la ballada del 6 de febrer. L'organització convida tots els santcugatencs a participar al ball i marca el 14 de desembre com a data límit per apuntar-se a la celebració amb l'objectiu d'organitzar l'espai.

La membre de la Comissió de Gitanes Lali Mateu ha explicat que el lema d'enguany, 'Si a les Gitanes has fotut la pota... ara posa-la on toca!', vol posar en valor el Ball de Gitanes.

Lali Mateu

L'objectiu del lema és fer una crida a les persones que fa anys que ballen i motivar-los a perfeccionar la dansa per donar més respecte al Ball de Gitanes.


Tal com va fer l'any passat, la comissió ha engegat una campanya a les xarxes socials per animar la gent a ballar sota l'etiqueta #aquestapotaaquinotoca.

La principal novetat d'enguany són els tres 'assajos-vermut' dirigits als balladors que volen perfeccionar la dansa. Aquests assajos, que seran de dotze a una del migdia, es faran els dissabtes 21 de novembre a la plaça de Can Quitèria, 12 de desembre a la plaça de l'Om i 9 de gener al Parc de Ramon Barnils.

Les Gitanetes tampoc no faltaran en aquesta ocasió. Els més petits ballaran el ball popular el 7 de febrer i podran assajar el 9, 16 i 23 de gener, d'onze a dotze del migdia, al vestíbul del Teatre-Auditori i el 30 de gener, a la mateixa hora, a la plaça d'Octavià.

Les inscripcions es poden fer a través del Facebook, per correu electrònic a l'adreça gitanesstcugat@gmail.com o de forma presencial a l'assaig.

El Ball de Gitanes ha vist com any rere any s'ha incrementat el nombre de participants i s'ha convertit en un referent al Carnaval de la ciutat. L'edició passada va batre el rècord de participació amb 248 balladors a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.