Imma Bové substitueix Pepa Sala com a presidenta de l'Esbart


  • Comparteix:

Imatge del grup juvenil de l'Esbart.

Imatge del grup juvenil de l'Esbart.

Imma Bové és la nova presidenta de l'Esbart de Sant Cugat, en substitució de Pepa Sala que ha estat 7 anys al davant de l'entitat. L'Esbart, que tindrà Sílvia Pérez, de la Factoria Mascaró, com a nova directora del cos de dansa, es marca com a objectiu obrir-se més al poble i ampliar l'oferta d'activitats.

Tal i com estava previst, un membre de l'anterior junta directiva ha assumit la presidència de l'Esbart Sant Cugat. Imma Bové, vinculada també als Caparrots, protagonitza el canvi generacional que l'entitat s'havia proposat de cara als propers anys.

Una entrada de gent jove que ja va encetar-se amb la incorporació de Quim Pla i Sandra Cassat com a vocals de l'entitat. La nova presidenta, Imma Bove, considera que l'Esbart ha d'implicar més als socis en les activitats i, sobretot, arribar a la gent que desconeix la seva tasca:

Imma Bové

Volem mantenir la línia de dansa tradicional de l'entitta, però també oferir noves activitats i obrir-nos més al poble


L'última reunió de la junta directiva ha suposat l'adéu de Pepa Sala com a presidenta de l'Esbart, després de set any de feina. Sala ara es concentrarà exclusivament en la seva tasca com a presidenta de la Fundació de l'entitat, que gestiona l'Aula de Música Tradicional de la Generalitat. No obstant, Sala ha afirmat que continuarà vinculada a l'Esbart de Sant Cugat:

Pepa Sala

M'he acomiadat sabent que no marxo del tot perquè continuarà treballant a la Fundació


Els canvis a la junta directiva del col.lectiu també ha comportat el relleu de Joan Serra com a responsable del cos de dansa de l'Esbart, que ara serà assessor artístic de l'Esbart. La direcció del cos de ball l'assumirà Sílvia Pérez, procedent de la Factoria Mascaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.