L'Ajuntament i el CPA concretaran els usos i el calendari de l'auditori de l'entitat


  • Comparteix:

Sala de teatre del CPA

Sala de teatre del CPA

L'Ajuntament i el Centro Popular Andalúz (CPA) concretaran d'aquí a dos mesos el pla d'usos i el calendari d'activitats de la sala de teatre del local de l'entitat, ubicat a l'avinguda de Francesc Macià. L'actuació dóna compliment al conveni signat al febrer que preveu que el consistori absorbeixi els 197.000 euros que el CPA tenia contret amb Promusa a canvi que l'entitat cedeixi part de l'ús de l'auditori a la ciutat fins al 2026.

Les dues parts han acordat aquest dimarts passat un afegit al conveni per posar fil a l'agulla a la concreció d'usos de l'espai cedit. La clàusula preveu també la creació d'una taula de coordinació amb dos membres de l'Ajuntament i del CPA que, en el cas de prendre decisions, haura d'establir acords per unanimitat.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat a Cugat.cat que aquestes aportacions no modifiquen en cap cas el conveni signat al febrer. Les reunions per fixar les activitats de l'espai es faran cada sis mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.