El Circ de Catalunya fa parada a Sant Cugat per primera vegada


  • Comparteix:

El circ s'ubicarà al parc de Can Vernet / Foto: Circdecatalunya.com

El circ s'ubicarà al parc de Can Vernet / Foto: Circdecatalunya.com

El Circ de Catalunya arriba per primera vegada a Sant Cugat aquest dijous amb l'espectacle 'Inimitable', que inclou números de màgia, acrobàcies, pallassos i salts de motocicletes. La carpa s'estarà fins al 16 de novembre al parc de Can Vernet. Les entrades tenen un preu de vuit euros per als infants i de 10 per als adults.

Les sessions seran dilluns, dijous i divendres a les sis de la tarda, els caps de setmana a les cinc de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre i, els diumenges, a més, a les dotze del migdia.

El director del circ, Jaume Clos, ha explicat a Cugat.cat que el públic santcugatenc podrà gaudir d'un espectacle 'molt interactiu' amb una proposta innovadora.

Jaume Clos

És un circ nou amb números musicals, educatius i interactius. Hi ha número de trapezistes, pallassos i equilibristes. És un espectacle molt interactiu.


El Circ de Catalunya, establert a Móra la Nova (la Ribera de l'Ebre), està gestionat per la família Zavatta des de fa generacions i fa una aposta pel circ tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.