Lulamae Blue, nominada a millor artista revelació dels Premis Magic Room 2015


  • Comparteix:

Lulamae Blue actuarà aquest dissabte a Girona / Foto: Web de Lulamae Blue

Lulamae Blue actuarà aquest dissabte a Girona / Foto: Web de Lulamae Blue

La santcugatenca Lulamae Blue està nominada a millor artista revelació als Premis Magic Room 2015 que organitza el Centre Cívic del Barri Mercadal de Girona. Lulamae Blue va participar el juliol passat al festival i aquest dissabte a partir de les dotze del migdia actuarà a l'Slam de cantautors de la mostra. L'entrega dels guardons serà a les set de la tarda.

L'entitat organitza trimestralment el Festival Acoustic Vell, on participen músics i artistes d'altres disciplines. Lulamae Blue ha explicat a Cugat.cat que la nominació l'ha 'agafat per sorpresa'.

Lulamae Blue

La nominació m'ha agafat per sorpresa i de fet no sabia que existissin aquests guardons. El sol fet que em convidessin a participar al festival ja em va suposar un premi.


La santcugatenca competirà amb Aananda Noguera, Mag, Josep Vidal i Dino Ratso pel guardó de millor artista revelació 2015 del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.