Sant Cugat viu la Castanyada amb activitats per a tots els gustos


  • Comparteix:

Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte la Castanyada de maneres ben diverses i amb activitats per a tots els gustos. La jornada ha començat al matí al Mercat de Torreblanca amb castanyes gratis per als clients i una sessió de contacontes. A la Floresta, la celebració a la plaça de Miquel Ros també ha estat enfocada als petits i ha comptat amb castanyes per a tothom. Al centre, Can Ninot ha explicat una versió diferent de 'La Castanyera' que ha fet les delícies de grans i petits.

Els santcugatencs que s'han acostat aquest dissabte al matí al Mercat de Torreblanca han pogut gaudir d'una paperina de castanyes gratuïtes per celebrar la diada de Tots Sants.

Clients

Acostumo a venir els dissabtes i m'he assabentat per casualitat que hi havia castanyes gratis. / Em sembla molt bé aquesta iniciativa. / Trobo una idea excel·lent mantenir les tradicions catalanes.


A la Floresta, el Cau La Floresta i l'AMPA han organitzat una Castanyada Popular a la plaça de Miquel Ros que ha anat acompanyada d'activitats per als més menuts. La membre d'El Senglar Conxi Romera ha explicat que aquesta és la primera vegada que El Senglar no ho organitza, però que han coordinat les activitats proposades per les dues entitats organitzadores.

Conxi Romera

El Senglar ha fet la coordinació entre l'AMPA i el Cau La Floresta, que ja fa tres anys que ens està ajudant. L'AMPA ha posat una taula amb pastissos i aquest any, com a novetat, hi ha música ambient.


El teatre Can Ninot ha viscut la festivitat amb una representació alternativa del conte de 'La Castanyera'. El seu responsable, Tian Cusidó, ha explicat a grans i petits les aventures d'una castanyera amb problemes per trobar castanyes, que compta amb l'ajuda de personatges com el pastor Rovelló i el Gegant de la Tardor.

Tian Cusidó

El conte de 'La Castanyera' és un conte molt curtet, molt simple. Nosaltres ens hem inventat un conte amb personatges del costumari català i on surt un personatge molt espcial: el Gegant de la tardor.


La gent gran de Mira-sol ha celebrat la festa al casal del districte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.