Crònica negra i la presència de la dona al gènere, avui al Sang Cugat


  • Comparteix:

Roser Cabré, Laura Díaz i Anna Maria Villalonga / Foto: Sangcugat.cat

Roser Cabré, Laura Díaz i Anna Maria Villalonga / Foto: Sangcugat.cat

El festival de novel·la negra de Sant Cugat Sang Cugat porta aquest dissabte una taula rodona a les sis de la tarda on s'abordarà el gènere negre des de l'òptica periodística, a través dels crims i dels successos. La trobada tindrà la participació dels periodistes Toni Muñoz (RAC1), Tura Soler ('El Punt Avui') i Mariona Sagalés ('Tot Sant Cugat') i anirà moderada per Marina Romero. Les activitats seran a Cal Temerari, coorganitzador amb Edicions Xandri del festival.

A les set de la tarda les propostes continuen amb una sessió sorpresa per 'mantenir el suspens', segons l'organització. Més tard, a les vuit, serà el torn de posar l'accent femení al festival amb la participació de les autores Roser Cabré Verdiell, Laura Díaz Roig i Anna Maria Villalonga, que presentaran antologies de relats negres en què han participat, 'Les noves dames del crim' (Llibres del delicte) i 'Els crims nostrats' (Edicions Xandri).

La gastronomia no faltarà en aquesta tercera jornada del Sang Cugat. A les nou de la nit la taverna de Cal Temerari servirà el menú de matança i, més tard, a les onze, es podrà degustar gintònics amb música de sèries i pel·lícules del gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.