'Wanikan' i 'Un desgraciat', les dues propostes teatrals de la XCCP


  • Comparteix:

L'espectacle s'ofereix en doble funció / Foto: XCCP

L'espectacle s'ofereix en doble funció / Foto: XCCP

L'espectacle familiar 'Wanikan' proposa aquest diumenge al Teatre de Mira-sol un viatge al món on els objectes quotidians es transformen en animals fantàstics i mostres. L'espectacle, que es pot veure a les cinc i a tres quarts de set de la tarda, forma part de la programació del festival 'El més petit de tots' i està dins de les propostes de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Dins aquesta programació, el MUT del Casal TorreBlanca també acull la proposta teatral 'Un desgraciat' a dos quarts de set de la tarda.

'Wanikan' és un espectacle per a nens majors de tres anys de la Compagnie 4Hoog, amb Simon D'Huyvetter i Julie Kurris com a intèrprets. Ofereix una història de 40 minuts formada per imatges sense paraules i molt d'humor per despertar la imaginació del públic. El preu de l'entrada és de sis euros.

A més, el MUT acull a dos quarts de set de la tarda 'Un desgraciat' a càrrec de Microteatre i amb Júlia Santacana i Martina Vilarasau. L'espectacle també forma part de la programació de la XCCP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.