El Bosc Literari de la Serreta s'inaugura amb una molt bona resposta per part dels santcugatencs


  • Comparteix:

L'alcalde i els veïns han manifestat la voluntat d'ampliar aquesta iniciativa

L'alcalde i els veïns han manifestat la voluntat d'ampliar aquesta iniciativa

El Bosc Literari de la Serreta ja és una realitat. Petits i grans han pogut gaudir aquest diumenge de la fusió entre natura i cultura que ofereix aquest espai natural de la Floresta. Es tracta d'una iniciativa de l'associació de veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues que, a través d'un recorregut carregat d'històries i faules, vol donar a conèixer aquest bosc semiurbà.

Poder passejar per la natura i gaudir alhora de la lectura d'històries i faules són els objectius d'aquesta iniciativa que neix de l'associació de veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, amb la voluntat de donar a conèixer aquest bosc semiurbà de la Floresta i, a la vegada, preservar-lo. Finalment, aquesta idea s'ha fet realitat habilitant un recorregut de prop d'un quilòmetre a través del qual els visitants van trobant diferents panells amb històries i faules.

Durant l'acte d'inauguració, el president de l'associació de veïns del barri, Jordi Cuesta, ha manifestat la seva satisfacció per veure fet realitat aquest projecte, que vol donar al bosc un valor afegit.

Jordi Cuesta

Avui es consolida un treball dels veïns que va ser ben acollit per l'Ajuntament i que vol donar un interès complemenari al que ja té el bosc.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, per a qui és molt important poder trobar espais d'unió entre natura i cultura. Recoder ha manifestat la voluntat d'anar ampliant i renovant aquest projecte, i ha destacat especialment la seva vessant pedagògica, molt important en una ciutat tant jove com Sant Cugat.

Lluís Recoder

Aquest bosc també s'ha voncençut amb una idea pedagògica, pensant en les criatures i en les escoles.


La satisfacció de l'alcalde i de l'associació de veïns ha estat també compartida per les persones que ja s'han acostat a visitar aquesta original proposta, que han valorat com a molt positiva tant per la vessant social i cultural, com per la vessant medi ambiental.

Santcugatencs

Penso que és fantàstic, és un lloc on trobar-se amb els veïns i que et permet passejar pel bosc d'una manera divertida.


Tot i que de moment el Bosc Literari compta amb una quinzena de panells amb diferents faules, la voluntat és aconseguir la complicitat d'entitats i escoles per anar ampliant i renovant aquest recorregut.

La inauguració del Bosc Literari de la Serreta ha comptat amb la participació del poeta Francesc Garriga i també de la Coral L'Harmonia de Valldoreix, que ha estat l'encarregada d'amenitzar el primer recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.