Latre celebra al Teatre-Auditori 15 anys de professió amb 150 personatges


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

L'humorista Carlos Latre ha celebrat aquest diumenge al Teatre-Auditori 15 anys sobre els escenaris i ho ha fet acompanyat de 150 dels seus personatges més emblemàtics a l'espectacle '15 años no es nada'. Durant més d'una hora i mitja, Latre s'ha transmutat en 'El Loco de la Colina', Mariano Rajoy, Artur Mas, Cristiano Ronaldo i Núñez, entre d'altres. El públic santcugatenc, que havia esgotat les entrades al setembre, ha estat partícep d'aquesta efemèride humorística i ha respost amb entusiasme els gags de Latre.



L'escenari pràcticament nu, unes escales brillants, uns panells amb llums de neó i un joc d'il·luminació i molta música han estat els pocs elements dels quals s'ha servit Carlos Latre per celebrar 15 anys de professió.

L'humorista ha demostrat la seva capacitat camaleònica i ha ofert un recorregut a través de 150 personatges del món de la comunicació, l'esport, la política i l'espectacle, com Matías Prats, Pedro Sánchez, Sergio Ramos, Andrés Iniesta i Isabel Pantoja.

Latre ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori acaronat per l'ovació d'un públic que no ha deixat de riure, aplaudir i interactuar durant tot l'espectacle. Les referències a Sant Cugat han estat constants a '15 años no es nada', un espectacle que ha començat fent un homenatge a la ràdio i que ha anat encadenant un gag rere un altre.

L'artista no ha fet declaracions als mitjans de comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.