La Casa Jaumandreu obrirà les portes l'any vinent i s'afegirà a la XCCP


  • Comparteix:

La Casa Jaumandreu està ubicada a l'avinguda de Gràcia

La Casa Jaumandreu està ubicada a l'avinguda de Gràcia

La Casa Jaumandreu obrirà les portes l'any vinent i ho farà amb l'adhesió a la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP). Ho ha dit a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, que ha destacat que, més enllà de l'acord assolit amb l'Ateneu perquè gestioni l'espai i hi pugui fer les seves activitats, l'equipament serà la seu d'altres entitats de Sant Cugat.

Fortuny no ha especificat, encara, el mes que obrirà les portes aquesta infraestructura, tot i confirmar que serà durant l'any vinent. La titular de Cultura ha destacat que la Casa Jaumandreu s'ha d'entendre com un nou espai cultural obert a tota la ciutadania.

Carmela Fortuny

El concepte que hem de tenir és que ha de ser un centre més de la XCCP. S'ha decidit comptar amb l'Ateneu perquè hi col·labori i faci també activitats però serà un centre més de la ciutat.


Actualment, s'està duent a terme la part de rehabilitació interna i l'Ajuntament i l'Ateneu estan mantenint reunions per acordar la part funcional i concretar-ne els usos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.