Els Gausacs aconsegueixen amb el 5 de 8 la millor actuació de la seva història


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge per primera vegada a la seva història el 5 de 8, castell conegut com 'la catedral', i el pilar de 6. Juntament amb el 4 de 8 i el 3 de 8, els Gausacs han completat aquest diumenge en la seva Diada la millor actuació de la seva història. Els camises verdes han estat acompanyats a la plaça d'Octavià pels Castellers d'Esplugues, els Castellers de Cerdanyola i els Minyons de Terrassa.

Els Gausacs han tancat la temporada amb una actuació històrica. Han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i per primera vegada el pilar de 6 i el 5 de 8, que a més ha suposat el 25è castell de 8 de la temporada.

Un dels caps de colla dels camises verdes, Biel Samsó, assegura que aquesta actuació és el resultat d'una gran feina.

Biel Samsó

Realment és un somni fet realitat. Portàvem una feinada darrere tota la temporada, hem anat creixent i això ens ha portat a venir a plaça amb aquests castells i descarregar-los.


Segons Samsó, aquest final de temporada l'ha marcat el ritme de la mateixa colla.

Biel Samsó

És una temporada realment excel·lent. Ens han sobrepassat les ganes de la colla respecte al pla que teníem. No es plantejàvem ni el 2 de 8 amb folre ni el 5 de 8.


Els Minyons de Terrassa han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 9 amb folre, el 3 de 8 amb agulla i un pilar de 7 amb folre. D'aquesta manera, la plaça d'Octavià ha vist per primera vegada un castell de gamma extra.

El cap de colla dels Gausacs, Àlex Castellarnau, assegura que és una mostra que les colles valoren la ciutat com una bona plaça castellera.

Àlex Castellarnau

És un indici que les colles comencen a estimar-se Sant Cugat. Els Minyons s'ho han pres com un deure, tenien moltes ganes de portar un gamma extra aquí. És una mostra que la diada va agafant nivell.


Els Castellers d'Esplugues han carregat la torre de 7 i han descarregat el 5 de 7 i el 4 de 7. Els Castellers de Cerdanyola han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7, a més d'un intent de torre de 7.

L'inici de l'actuació ha estat marcat pels pilars en suport a les víctimes dels atemptats de París.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.