Ja estan obertes les inscripcions per al concurs de pessebres de l'Ateneu


  • Comparteix:

Un dels pessebres guanyadors de l'any passat

Un dels pessebres guanyadors de l'any passat

El concurs de pessebres de la ciutat, organitzat per l'Ateneu Santcugatenc, ja té obertes les inscripcions, que es poden fer fins a l'11 de desembre presencialment o a través del web. Enguany l'organització fa una crida a la participació d'entitats, escoles i comerços amb la nova categoria 'Col·lectius', que s'afegeix a les ja existents, 'Popular', 'Artístic' i 'Innovador'.

Es tracta d'un concurs obert a tothom, ja que hi poden participar pessebres que siguin visibles en aparadors, però també els que s'ubiquin a les llars. L'any passat la iniciativa va registrar una participació d'una trentena de creacions.

El jurat, que tindrà en compte l'originalitat, l'elaboració i el valor artístic, visitarà els pessebres entre el 17 i el 20 de desembre amb cita prèvia. L'entrega de premis serà el 23 de desembre a dos quarts de set del vespre a la plaça de Pep Ventura. A més, aquesta trobada també oferirà xocolata calenta i hi haurà música per visitar les obres presentades.

Consulta aquí les bases de la convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.