El cinema infantil i juvenil protagonitza les estrenes de la cartellera


  • Comparteix:

'El viaje de Arlo' (Pixar) és una de les estrenes de la setmana / Foto: Un moment de la pel·lícula

'El viaje de Arlo' (Pixar) és una de les estrenes de la setmana / Foto: Un moment de la pel·lícula

Les pel·lícules destinades al públic infantil i jovenil protagonitzen les estrenes de la setmana de la cartellera santcugatenca. L'estudi d'animació Pixar proposa als més petits 'El viaje de Arlo', el film situa l'espectador a un hipotètic planeta Terra on l'asteroide que va extingir els dinosaures hagués passat de llarg. L'altra estrena és l'última entrega de la saga 'Los juegos del hambre' on Katniss Everdeen té la missió de salvar la població de Panem del president Snow. Els films es podran veure a les dues sales de la ciutat.

ESCOLTA-HO

'El viaje de Arlo'
Després de 'Monstruos University' i 'Del revés' Pixar torna a la gran pantalla amb 'El viaje de Arlo'. La pel·lícula explica com hauria estat la vida a la Terra si l'asteroide que va exterminar els dinosaures no hagués impactat contra el planeta. La conseqüència és que la Terra es converteix en un espai on conviuen humans i dinosaures.

La pel·lícula es podrà veure a les dues sales de la ciutat.



'Los juegos del hambre: Sinsajo - parte 2'
L'última entrega de la trilogia 'Els jocs de la fam' de l'escriptora nord-americana Suzanne Collins arriba aquest divendres a la gran pantalla. En aquesta entrega Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) liderarà un atac directe al president Snow amb la companyia de Gale, Finnick i, fins i tot, de Peeta, encara una mica confós després de ser rescatat pels rebels. El destí de Panem està en joc i el president Snow té preparat un últim desafiament per Katniss i els seus amics.

El film es podrà veure a Yelmo i a Cinesa doblada i en versió original subtitulada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.