'Contrast', el darrer muntatge de Glòria Rognoni, s'estrena avui


  • Comparteix:

Detall del cartell del muntatge / Foto: Femarec.es

Detall del cartell del muntatge / Foto: Femarec.es

El darrer muntatge de la dramaturga santcugatenca Glòria Rognoni, 'Contrast', s'estrena aquest dijous al Teatre Casino l'Aliança de Poblenou. Els membres de la companyia de teatre social Femarec pujaran a l'escenari a dos quarts de nou. Els assistents a l'estrena hauran de fer un donatiu de cinc euros que es destinaran a la continuïtat d'aquest projecte.

Una mirada als diferents objectes i conceptes que poblen el món és el fil conductor d'aquesta obra amb guió i direcció de la santcugatenca Rognoni, recent Premi Anna Lizaran en reconeixement a la seva trajectòria.

Rognoni ha explicat a Cugat.cat que el muntatge segueix l'estil de les anteriors obres, és a dir, escenes curtes que mantenen relació entre elles, sempre centrades en el tema global de la representació i els actors sempre expliquen 'la seva veritat'.

Glòria Rognoni

En totes les obres, tot el que diuen els actors és veritat. És veritat per ells. Enguany, hem treballat els constrastos. Son escenes breus lligades entre elles.


L'estrena s'ha fet coincidir amb el Dia Mundial de la Discapacitat i tindrà la presència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Les invitacions es poden reservar a través de la web elmeugradesorra.org o bé amb un correu a l'adreça estrenateatre@femarec.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.