Raimon proposa avui un concert antològic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantant de Xàtiva oferirà temes destacats de la seva carrera / Foto: Web Teatre-Auditori

El cantant de Xàtiva oferirà temes destacats de la seva carrera / Foto: Web Teatre-Auditori

Raimon compleix 75 anys el 2 de desembre i, per celebrar-ho, aquest dissabte puja a l'escenari del Teatre-Auditori amb un concert antològic. El cantant de Xàtiva oferirà una selecció de les peces més destacats de la seva carrera, temes de recent creació i versos musicats de poetes com Ausiàs March, Joan Roís de Corella, Jaume Roig i Salvador Espriu. L'actuació forma part de l'11è Festival de Poesia de Sant Cugat i començarà a les nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 30 euros.

No és la primera vegada que el cantautor visita l'equipament municipal.El 2011 Raimon va oferir un concert al Teatre-Auditori en el qual va recórrer els 50 anys de la seva trajectòria.

El cantant de Xàtiva anirà acompanyat a l'escenari per Miguel Blasco i Joan Urpinell a la guitarra; Pau Domènech, al clarinet; i Fernando Serena amb el contrabaix.

El 2014, Raimon va rebre la Medalla d'Or del Cercle de Belles Arts de Madrid i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.