El cartell actual del Teatre-Auditori s'amplia amb una cantata de Camerata


  • Comparteix:

Camerata, interpretant una cantata al Teatre-Auditori / Foto: Web del Teatre-Auditori

Camerata, interpretant una cantata al Teatre-Auditori / Foto: Web del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori incorpora a la programació actual l'estrena d'una cantata de Camerata Sant Cugat, el 20 de desembre, a les sis de la tarda. 'Prec eixut de Nadal' és el nom de la peça, escrita per Jaume Torrent sobre poemes de Narcís Comadira i que tindrà la intervenció de l'actriu florestana Mercè Arànega. La proposta nadalenca arriba a l'11a edició.

Cada Nadal, des de fa 11 anys, Camerata Sant Cugat organitza l'estrena d'una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra composta especialment per a Camerata Sant Cugat per músics contemporanis del país.

La cantata 'Prec eixut de Nadal' és el resultat de la unió compositiva del compositor Jaume Torrent i el poeta Narcís Comadira. L'obra conté vuit parts musicals simfònico-corals precedides de preludis sobre els quals l'actriu Mercè Arànega recita els versos dels poemes i una ària per a soprano interpretada per la santcugatenca Laura Brasó.

El concert es completa, a la primera part, amb una tria d'àries i cors del 'Mesies' de Haendel amb la participació de la soprano sueca Josefin Lidén. A la segona part, s'oferiran nadales del repertori català.

Un dia abans, el 19 de desembre, l'estrena també es farà a l'Espai Cultural La Lira de Tremp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.