La XCCP ofereix un nou catàleg d'activitats per al primer trimestre del 2016


  • Comparteix:

Cartell de la nova programació de cursos i tallers de la XCCP

Cartell de la nova programació de cursos i tallers de la XCCP

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ofereix un nou catàleg d'activitats i serveis per al primer trimestre de l'any vinent. Seguint el lema 'Viu la cultura de prop', s'ofereixen més de 190 cursos, tallers i monogràfics amb 2.000 places pensades per arribar al públic adult, a infants i a joves a partir de 12 anys. Les inscripcions començaran dimecres vinent a cada centre de la XCCP.

Les propostes de la nova programació incorporen les següents temàtiques: coneixements, expressió, recursos, informàtica i noves tecnologies, benestar i creixement personal, formació musical, sostenibilitat, art, gastronomia i esport. L'objectiu és satisfer les inquietuds culturals i formatives de tots els santcugatencs.

Entre les activitats que es faran de gener a març, hi destaquen els cursos especialitzats en formació musical que s'oferiran a l'Oficina Musical de Sant Cugat (PUA) i els nous cicles de cuina de l'Aula Gastronòmica de Torreblanca, dos dels quals es faran per primera vegada al Mercat de Torreblanca: el 'Tast de formatges' i 'Aprèn a fer snacks saludables'.

A partir de dimecres vinent es podran fer les inscripcions a algun dels sis centres de la xarxa: Casa de Cultura, Casal TorreBlanca, Casino la Floresta, Casal les Planes, Casal Mira-Sol i Centre d'Art Maristany.

Nova web
Aquest divendres, la Xarxa de Centres Culturals de Sant Cugat ha posat en marxa la nova pàgina web de l'entitat, un espai que pretén explicar totes les novetats que ofereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.