Sergi Barnils torna a Itàlia amb l'exposició 'Una pàtria resplendent'


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc exposa a Itàlia des de fa una dècada

L'artista santcugatenc exposa a Itàlia des de fa una dècada

El pintor santcugatenc Sergi Barnils torna a visitar Itàlia per exposar la seva obra més recent a la ciutat de Verona. Sota el títol 'Una pàtria resplendent', l'exposició s'apropa al tema bíblic de l'Apocalipsi utilitzant la tècnica mil·lenària de l'encàustica. La mostra, que inclou una instal·lació pictòrica a la façana de la galeria, es podrà veure fins el 26 de juny.

L'artista santcugatenc Sergi Barnils torna a exposar a la ciutat italiana de Verona per segona vegada en els últims tres anys. La mostra, titulada 'Una pàtria resplendent', consta d'una vintena d'obres confeccionades amb la tècnica de l'encàustica, que consisteix en pigmentar cera calenta i que s'utilitza des del segle quart abans de Crist. Barnils, però, barreja aquesta tècnica mil·lenària amb altres de més modernes, com ara l'acríl·lic, el 'collage' o l'oli.

La mostra gira entorn d'un dels temes més recurrents de Barnils, la història bíblica de l'Apocalipsi explicada per l'evangelista Joan. Sergi Barnils.

Sergi Barnils

Em baso en el Llibre de l'Apocalipsi, de l'evangelista Joan, i en la nova Jerusalem.


L'exposició, que es pot veure a la galeria SpiraleArte, situada al centre històric de Verona, és un pas més en la relació del pintor santcugatenc amb Itàlia. Barnils exposa en aquest país des de fa 10 anys, on comença a ser reconegut pels amants de l'art.

Sergi Barnils

A Itàlia ja començo a ser força conegut. Des de fa 10 anys exposo regularment en aquest país.


La mostra de Barnils a Verona compta amb un atractiu especial, ja que l'artista santcugatenc ha confeccionat a les vitrines exteriors de la galeria una instal·lació pictòrica i escultòrica que només existirà durant el temps que duri l'exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.