Camerata Sant Cugat protagonitza avui el Concert per a la Gent Gran


  • Comparteix:

Foto de família de la presentació del Concert d ela Gent Gran i de la Cantata de Nadal / Foto: Localpres

Foto de família de la presentació del Concert d ela Gent Gran i de la Cantata de Nadal / Foto: Localpres

Camerata Sant Cugat protagonitza aquest diumenge el Concert de Nadal per a la Gent Gran. El grup coral acostarà al públic un repertori basat en les cançons típiques de Nadal i l'animarà a cantar al final del concert. L'espectacle començarà a les dotze del migdia al Teatre-Auditori.

El Concert de Nadal per a la Gent Gran és un acte que promou l'Ajuntament per celebrar el Nadal amb aquest col·lectiu i apropar el Teatre-Auditori a les persones grans que no tenen ocasió d'anar-hi de manera habitual.

El representant de la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, Manel Sebastià, ha destacat la importància per aquest col·lectiu de gaudir de l'equipament cultural al Nadal.

Manel Sebastià

Per la gent gran de Sant Cugat és molt important poder assistir al concert de Nadal que un cop l'any ens permet anar al Teatre-Auditori. No hi ha res millor que celebrar el Nadal acompanyats per la 'Suite Nadalenca' a càrrec de Camerata Sant Cugat.


El repertori que Camerata ha escollit per a l'ocasió inclou fragments d''El Messies' de Händel, la cançó popular sueca 'Peace on earth', la 'Suite Nadalenca' d'Albert Guinovart i la 'Cançó de Bres per a una princesa negra', d'Antoni Rodríguez Sabanés amb l'adaptació de Daniel Antolí.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha explicat que el concert vol transmetre bons sentiments i fer cantar el públic.

Xavier Baulies

El Nadal té sempre un punt de regeneració. Aquest concert va d'això, de transmetre bons sentiments i de memòria. Cantarem cançons que tots hem sentit des de petits i farem que el públic al final canti.


El concert tindrà la participació de la soprano sueca Josefin Lidén, l'Orquestra Camerata Sant Cugat, Camerata Coral Sant Cugat, la Coral Polifònica de Tremp, el Grup Coral Casp de Barcelona, el Cor Infantil de l'Intèrpret de Lleida i els cors infantils Els Raiers de la Pobla de Segur i Valldeflor de Tremp.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.