'Nadal a casa' torna a unir tradició, cultura i solidaritat en una edició amb novetats


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació

Un moment de l'actuació

La tradicional lectura del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra que organitza Òmnium Cultural per festes, 'Nadal a casa', ha unit un any més tradició i solidaritat. La cita ha tingut lloc aquest dissabte a l'església del Monestir i ha tingut la col·laboració de la soprano Laura Brasó i el cor infantil, jove i d'adults de Fusió.

Els infants han estat els grans protagonistes de la 7a lectura de 'Nadal a casa', que ha donat el tret de sortida al Nadal a la ciutat amb el clàssic de Sagarra. L'actor santcugatenc Jaume Pla ha estat un dels quatre lectors que han donat vida als versos del 'Poema de Nadal'.

La cita ha tingut lloc a l'església del Monestir, un escenari envejable que, com ha explicat el president d'Òmnium Cultural, Lluís Bonet, transporta els espectadors a uns fets religiosos que han esdevingut una cultura compartida.

Lluís Bonet

Què hi ha millor que aquest Monestir per reviure una tradició que ens transporta a uns fets religiosos? Potser no a una fe, que també evidenetment, però sí a una cultura que és compartida per tothom.


Prop d'un centenar de santcugatencs han acudit fidels a la cita nadalenca, que ha tingut una rapsoda sorpresa: l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha llegit el cant final del 'Poema de Nadal'. Com cada any, tot el recaptat amb els donatius voluntaris es destinarà a Càritas Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.