L'animada posada en escena d''Aladín, un musical genial' captiva grans i petits


  • Comparteix:

'Aladín, un musical genial' ha fet riure nens i pares amb la tradicional història d'amor animada amb gags sobre l'actualitat. L'escenari del Teatre-Auditori s'ha omplert aquest diumenge de colors i màgia per mantenir l'atenció d'un públic entregat que ha cantat les cançons amb els protagonistes i gairebé ha exhaurit les entrades per a les dues funcions programades.

A través de la música, l'humor i una animada posada en escena, l'espectacle busca posar de relleu que la llibertat té més valor que els diners. A més, el muntatge ha intentat transmetre als més petits sensacions que no es poden percebre amb la pel·lícula, com ha explicat l'actriu que interpreta Jasmín, Erika Bleda.

Erika Bleda

Els nens poden seguir la història en directe i reben una estimulació visual i sensorial que no et pot donar una pantalla.


Els Premis Brodway han guardonat la posada en escena d''Aladín, un musical genial', que també ha rebut el reconeixement a millor musical infantil dels Premi del Teatre Musical. L'actor que interpreta Aladín, Jose Gasent, explica que per arribar als nens s'ha d'exagerar l'actuació.

Jose Gasent

S'ha de sobreactuar per arribar als nens, però sense que a l'adult li sembli excessiu.


Tot i que la majoria d'assistents ja coneixien la història, la música i una escenografia treballada, amb una catifa voladora i una batalla amb espases, són claus en aquest muntatge que ha passat per Sant Cugat amb una bona resposta del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.