'Star Wars' arriba la mitjanit d'aquest dijous en sessió golfa a Sant Cugat


  • Comparteix:

'Star Wars, el despertar de la força' és el setè episodi de la saga

'Star Wars, el despertar de la força' és el setè episodi de la saga

'Star Wars, el despertar de la força', la setena entrega de la saga iniciada per George Lucas, arriba aquest dijous a Sant Cugat en sessió golfa. Els fans de la pel·lícula podran veure, 30 anys després d''El retorn del Jedi', Luke Skywalker lluitar per restablir l'ordre a la galàxia mentre Leia i Han Solo treballen amb la Nova República contra l'Imperi. El film es podrà veure a Cinesa quan passin cinc minuts de la mitjanit de dijous a divendres. A Yelmo, es podrà veure a la mateixa hora i també a un quart d'una de la matinada.

Després que a l'octubre de 2012 es confirmés que Walt Disney havia comprat a LucasFilms els drets d''Star Wars' per 4.000 milions de dòlars, aquest divendres arriba a la gran pantalla 'Star Wars, el despertar de la força', la primera pel·lícula de la saga escrita i dirigida per J. J. Abrams. Es tracta del primer film de la saga que s'estrena després que George Lucas es retirés, tot i que ha col·laborat al film com a consultor.

Els fans tornaran a veure Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher interpretar Luke Skywalker, Han Solo i la Princesa Leia 32 anys després de la seva última aparició a la saga a l'episodi sisè. A aquest elenc s'afegeixen les interpretacions d'altres actors com Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac i Domhnall Gleeson.

Els santcugatencs ja poden comprar les entrades per veure el film a través dels webs dels cinemes de la ciutat. A Cinesa els fans podran escollir veure la pel·lícules en 3D, en català, doblada al castellà o en versió original i subtitulada. A Yelmo es projectarà doblada al castellà quan passin cinc minuts de la mitjanit, i en 3D a un quart d'una de la matinada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.