Patrícia de No i Cristina Casale presenten avui el seu nou disc, 'Intimate'


  • Comparteix:

Portada del treball

Portada del treball

La pianista Cristina Casale i la flautista Patrícia de No presenten aquest dimarts amb un concert al Teatre-Auditori el seu nou treball, 'Intimate'. L'entrada a l'actuació és gratuïta i s'hi servirà una copa de cava, però cal inscriure's abans amb un correu electrònic a denocasaleprema@gmail.com. La trobada anirà presentada per la cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, amb qui les dues músiques presenten el programa 'La clàssica a peu de carrer'.

'Intimate' és un recull de peces de Debussy, Poulenc, Ravel i Shoker, entre altres, i té la col·laboració de músics com el contrabaixista David Mengual i el bateria Oriol Roca.

Patrícia de No i Cristina Casale formen duo des del 2013 i han portat la seva música arreu d'Europa i Sud-amèrica. De No ha actuat arreu del món i està considerada una de les flautistes amb més projecció internacional de la seva generació. Casale, aclamada per la crítica especialitzada, va rebre l'any passat el Premi Internacional de la Creativitat al Piano i és una de les candidates als propers Premis Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.