L'OSSC acomiada l'any del seu 25è aniversari amb valsos, nadales i sorpreses


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha tornat a oferir un concert de Nadal marcat pels valsos, obertures, marxes i polques de la família Strauss, amenitzat amb l'humor i les sorpreses que ja caracteritzen la formació. Sota la direcció de Josep Ferré, l'orquestra ha celebrat aquest diumenge les festes nadalenques amb un Teatre-Auditori que ha exhaurit les entrades i ha tingut de convidada especial la participant al programa 'La Voz Kids' Carmen Pendones. D'aquesta manera, la formació ha tancat l'any del seu 25è aniversari i mira ara cap a nous reptes.

El concert ha aplegat música vinculada a les festes nadalenques, des de valsos i marxes fins a nadales i sardanes. La formació ha sorprès un any més els assistents, enguany amb l'actuació de la santcugatenca Carmen Pendones.

Precisament, el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Jose Ferré, ha explicat que el concert busca sorprendre i emocionar el públic.

Josep Ferré

Busquem sosprendre i emocionar la gent. És un concert familiar i és música per ballar. L'hem adaptat a les nostres característiques i al nostre públic.


Aquest concert coincideix amb el tancament del 25è aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). Un quart de segle marcat pel creixement i l'experiència de la formació, que ara mira cap a reptes més importants, com ha explicat Ferré.

Josep Ferré

Els 25 anys ens han servit d'experiència per assolir reptes més importants. El més important no és què hem fet sinó allò que farem.


El concert es repeteix aquest dilluns a les nou de la nit al Teatre-Auditori.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.