El 15 anys de 'Pedra i sang' exhaureixen entrades i reuneixen antics col·laboradors


  • Comparteix:

Actors de l'obra i l'alcaldessa bufen les espelmes dels 15 anys / Foto: Localpres

Actors de l'obra i l'alcaldessa bufen les espelmes dels 15 anys / Foto: Localpres

El muntatge 'Pedra i sang' ha acomiadat les vuit funcions, dues d'elles gratuïtes, de la quinzena edició amb entrades exhaurides i 850 espectadors. L'obra va dir adéu als santcugatencs aquest dilluns amb una doble sessió reunint antics col·laboradors que van fer 'cameos' i amb un pastís d'aniversari. Tetrateatre és la companyia responsable del muntatge.

Les 'aparicions especials' han anat a càrrec del crític d'arts escèniques i col·laborador de Cugat.cat, Eduard Jener; el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins; l'escriptor i exdirector de Ràdio Sant Cugat, Rogeli Pedró; l'actor Joan Berlanga, que va interpretar Berenguer de Saltells fins la desena edició; l'actriu Marta Uxan, l'exdirector musical Jordi Piccorelli i l'autor Josep Maria Jaumà.

El mateix Jaumà i la directora Dolors Vilarasau van rebre de mans de l'alcaldessa, Mercè Conesa, una placa de reconeixement pel 15 anys del muntatge. L'obra es representa a la Sala Capitular del Claustre, tot i que de cara al futur l'Ajuntament s'ha ofert per mediar entre l'associació Amics de Pedra i Sang i la parròquia de Sant Pere perquè les representacions del muntatge es puguin dur a terme a l'interior de l'església.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.