L'obra 'Abans que pugi el teló' de Víctor Alexandre arriba a les llibreries


  • Comparteix:

Detall de la portada del llibre

Detall de la portada del llibre

El llibre de l'obra teatral 'Abans que pugi el teló' de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre ha arribat aquest dimecres a les llibreries de Sant Cugat. El treball és una dramatúrgia escrita expressament per retre homenatge a l'actor Jaume Pla, també veí de Sant Cugat, que s'acomiadarà dels escenaris amb aquest muntatge. L'obra, dirigida per Salvador Fité, es podrà veure al Teatre-Auditori el dijous 21 de gener. Les entrades ja estan a la venda per un preu de 16 euros.

'Abans que pugi el teló' explica la història d'un actor d'edat avançada que està a punt de viure la nit més difícil de la seva vida, la nit en què s'ha d'acomiadar dels escenaris, i dir adéu per sempre als personatges que ha interpretat al llarg de més de 60 anys. Es tracta d'una obra que vol retre homenatge a Jaume Pla i també al teatre. Víctor Alexandre ha explicat que no es tracta d'una biografia sobre l'actor sinó d'una obra de ficció amb elements reals.

Víctor Alexandre

No és una biografia de Jaume Pla, és una obra de ficció amb elements reals.


Pla, de 87 anys, és un dels actors en actiu de més edat i amb una trajectòria més llarga a l'escena catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.