Visita comentada a la primera exposició produïda pel Centre d'Art Maristany, 'Boicot i Trabanqueta'


  • Comparteix:

Una de les obres exposades

Una de les obres exposades

'Boicot i Trabanqueta', la primera exposició produïda pel Centre d'Art Maristany, ofereix aquest dissabte, a les onze del matí, una visita comentada amb la comissària Joana Llauradó Farrés. És un recull d'obres d'artistes com Enric Farrés Duran, Antoni Hervàs i Adrian Schindler que ofereixen una visió alternativa al relat històric oficial.

'Boicot i Trabanqueta' també conté obres de Rafael G. Bianchi i Lola Lasurt, que reflexionen sobre la història tenint en compte escletxes, històries personals i, també, mentides. Aquesta visió alternativa és l'eix principal de la mostra, tal com ha explicat la seva comissària, la santcugatenca Joana Llauradó.

Joana Llauradó

Les obres parlen de fets històrics, però no des del punt de vista del relat oficial, sinó des de les capes inferiors que recorren la història que no surten a la llum.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, va posat en valor en la inauguració que el Centre d'Art Maristany hagi produït aquesta exposició.

Carmela Fortuny

És una aposta més cap a l'art contemporani a la nostra ciutat. El Centre d'Art Maristany es va obrir per apostar per aquest tipus d'art. És una exposició cuinada aquí, a casa.


La mostra es podrà veure fins al 31 de gener i tindrà una altra visita comentada el 23 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.