El cercatasques de Carnaval es trasllada a divendres per 'descomprimir' els actes nocturns


  • Comparteix:

La programació de Carnaval es presentarà la setmana vinent

La programació de Carnaval es presentarà la setmana vinent

El Carnaval se celebrarà el 4, 5, 6 i 7 de febrer, i traslladarà el cercatasques de dissabte a divendres per 'descomprimir' l'agenda d'activitats de nit. Aquesta és una de les novetats que ha avançat la comissió de Carnaval, que també ha dit que farà descomptes a les comparses que s'apuntin abans del 31 de gener. L'organització presentarà la programació completa la setmana vinent, quan donarà a conèixer on se celebrarà el ball de nit.

Amb el canvi de dia del cercatasques, l'organització considera que el concurs de comparses i el ball de nit agafaran més protagonisme la nit de dissabte, tal com justifica Esther Madrona.

Esther Madrona

Potser condensar els actes a la nit feia anar de bòlit a tothom. Per això hem decidir reformular els actes.


La festa començarà el dijous, 4 de febrer amb la crida del Gall, la presa de poder i la truitada. Divendres, a les vuit del vespre, serà el torn del cercatasques amb inici i final a la plaça de Barcelona. El matí de dissabte les Gitanes desfilaran pels carrers i les places amb la participació més elevada de la història.

La tarda de dissabte oferirà la cercavila del concurs de comparses que acabarà a l'escenari de la plaça d'Octavià. Els participants del concurs que s'inscriguin abans del 31 de gener tindran descompte en l'entrada del ball de nit. Les inscripcions es poden fer per mail a carnaval@carnavalsantcugat.cat o a través d'aquest l'enllaç.

El ball de nit començarà a les deu i oferirà sis hores de música amb l'Orquestra Cimarrón i discjòqueis locals. L'entrada de ball costa vuit euros i inclou un còctel de benvinguda. Els majors de 40 anys que vagin disfressats tindran un descompte del 50% en l'entrada.

L'any passat el ball de nit es va fer al pav2.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.